Email marketing
tanácsadás

Néha még a legnagyobbaknak is elkél egy kis segítség, ez nem vitás, egy másik nézőpont pedig, amiből vizsgálni tudjuk az aktuális helyzetet, mindig hasznos lehet. Főleg, ha olyan emberek nézőpontja az, akik elfogulatlanul és kizárólag szakmai szemmel elemzik céged, vállalkozásod kommunikációját. Nincs ez másként az online kommunikáció területén sem, épp ezért javasoljuk email marketing tanácsadás szolgáltatásunkat!

Legyen szó akár olyan alap kérdésekről, mint hogy milyen email stratégiát érdemes folytatnod, milyen automatizációs lehetőségek állnak rendelkezésedre, vagy akár mélyebb szintű kérdésekről, például hogyan kommunikálj feliratkozóiddal vagy hogyan szegmentáld őket.

Email marketing tanácsadás szolgáltatásunk segítségével bármilyen kérdés merüljön fel benned, találunk rá megoldást! Sőt, ha a megfelelő kérdést nem tudod, még annak megfogalmazásában is segítünk! Feltérképezzük a jelenlegi online kommunikációdat, megvizsgáljuk a hírlevelek helyét, hogyanját és mikéntjét marketing mixedben, és segítünk optimalizálni azt az alapoktól kezdve! Szakértőink segítséget nyújtanak a grafikai tervezéstől kezdve a megfelelő periodika meghatározásában, a tartalom kialakításában, a megjelenés optimalizálásában – sőt, akár az email marketing automatizációk létrehozásában is!

Emeld hírlevél kommunkációdat a következő szintre

“Mindenféle automatizációban segítenek a fiúk, trigger kampányokban, üdvözlő folyam kialakításban. Nagyon sokat segítenek kampányötletelésben. Alapvetően átnézzük azt, hogy vásárlók hogyan viselkedtek az elmúlt időszakban és azok alapján építünk fel kampányokat.”

Sz. Petra – BioTechUSA

Hogyan néz ki ez pontosan?

Tanácsadásunk keretein belül lehetőséget biztosítunk rá, hogy havi 2 vagy 4 alkalommal, 1-2 órás személyes találkozók során átbeszéljünk minden olyan pontot, amiről kérdésed vagy kételyed merülne fel. A megbeszélések során teljes koncepció alkotást viszünk végbe, megvizsgáljuk a problémákat, megkeressük rá a leghatékonyabb megoldást, ezután közösen megtervezzük és kivitelezzük azt.

A rendszeres konzultációknak hála folyamatosan felügyeletünk alatt tartjuk a futó projekteket és a szükséges kiértékelésekben is a segítségedre leszünk. Ráadásul heti 4-6 órás telefonos és email-es supportot is biztosítunk a számodra, hogy amennyiben szükséges, ne csak személyesen állhassunk rendelkezésedre.

Árazás szempontjából a terveid függvényében, egyedi díjszabás kialakításával történik.

Elégedett Partnereink