Maileon
sablon tervezés

Sablon készítés

A Maileon rendszerének egyik fő sajátossága a „Drag and Drop” elven működő levélszerkesztő, melynek használata igen egyszerű és átlátható.

Segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetsz személyre szabott leveleket, ugyanakkor gyakori eset, hogy egy bizonyos kampányodnál ugyanazt a levélsémát többször is használnod kell. Hogy ne kelljen másolással és újraszerkesztéssel töltened az idődet, igyekeztünk felkészülni erre az esetre is és egy olyan megoldást biztosítani, ami ágazattól függetlenül minden partnerünknek, így Neked is a segítségedre lehet.

 

Ez pedig nem más, mint a sablonkészítés lehetősége.

Legyen saját, egyéni email sablonod!

Hogy mit takar a sablon készítés pontosan?

Egyszerű. Neked nincs más dolgod, csak megtervezned milyen fix sablonelemekre, grafikai designra van szükséged azon leveleidben melyek általában ugyanazon sémára, kinézetre épülnek. Ezután elküldened számunkra 600 pixel szélesen, .psd formátumban és mi elkészítjük számodra azt, amilyen levelet megálmodtál, amit ezután bármikor – akár egészben, akár részeiben is – használni tudsz leveleid szerkesztése során.

Sőt! Ha nem rendelkezel saját grafikussal, esetleg csak hiányzik egy kreatív ötlet, honnan is indulj el a tökéletes sablon felé, ebben is segíthetünk.

Vannak olyan előre elkészített és tesztelt alap sablonjaink melyeket már élesben, más-más iparágakban is kipróbáltunk. Szükség esetén ezek kiváló kiindulási alapot nyújthatnak számodra, hogy megtaláld a számodra tökéletes sablontervet, ami különösen fontos, hisz ezzel nem csak a rendszer nyújtotta lehetőségeket aknázod ki, de a leveleid elkészítésére szánt időt és energiát is jobban szétoszthatod.

Persze előfordulhat, hogy ez nem elegendő és külső segítséget vennél igénybe a tervezési folyamathoz. Természetesen ez sem jelent problémát, hisz számunkra csak a lényeg, hogy a megfelelő formátumban és méretben kapjuk meg az anyagot a sablon leprogramozásához.

Mennyibe kerül?

A programozói díj ezeknek a sablonoknak az elkészítésekor 50.000 Ft +ÁFA, és amennyiben más külső szakember bevonása helyett azt szeretnéd, hogy a levélsablonod elkészítését is olyan végezze, aki napi szinten ezzel foglalkozik és több száz ilyen sablon elkészítése van a háta mögött, ez sem okoz problémát. További 35.000 Ft +ÁFA díjért cserébe ezt a terhet is levesszük a válladról és a te ötleteid és a mi szakértelmünk segítségével megvalósítjuk azt, amiben korábban gondolkodni se mertél.