Maileon
rendszeroktatás

A Maileon kialakítása és fejlesztése során igen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy felülete minden használója számára könnyen átlátható és egyszerű legyen, segítve ezzel is a hatékony munkavégzést a hírlevelek elkészítése során. A fent említett törekvések célt értek és egy jól kezelhető e-mail marketing szoftver felületet sikerült – német kollégáinkkal karöltve – alkotnunk, ugyanakkor az emberi kompetenciák közti különbséget sem veszíthettük szem elől.

Mivel mindenki – szakmai tapasztalatától függően – más-más tudással bír, emiatt fontos számunkra, hogy ne csak magát a szoftver használatának lehetőségét adjuk meg. Így döntöttünk amellett, hogy lehetőséget biztosítsunk számotokra olyan rendszeroktatások igénybevételére, ahol az optimális létszám végett maximum 4-5 fő részvételével minden szükséges pontot érintve átvesszük veled a rendszer használatát.

Az anyag kiválasztásánál prioritásban előnyt élveznek azok a témák, melyek kifejezetten a Te és céged iparági célkitűzéseit és az email marketinget közösen helyezik kontextusba. A rendszeroktatás során két-három óra leforgása alatt megmutatunk minden olyan trükköt, amivel még hatékonyabbá teheted az általános munkafolyamatokat, legyél akár kezdő, akár beavatott felhasználója rendszerünknek és az email marketingnek.

Az eddig kapott visszajelzések és tapasztalatok alapján büszkén mondhatjuk, oktatásunkról nem fogsz ”üres kézzel távozni”, hisz olyan ismeretekkel gazdagítunk melyek segítségével ami eddig kihívás volt, ezután a napi rutin részét fogja számodra képezni.

Jelentkezz személyes rendszeroktatásunkra

Leveleid játszi könnyedséggel állítod össze, és nem fog problémát okozni, ha olyat hallasz ami eddig „kínai” volt számodra. Az oktatáson résztvevők esetleges tudásszintbeli különbsége sem okozhat problémát, hisz az oktatáson szükség szerint végigveszünk minden menüpontot, legyen szó akár a kontakt életciklusról, a kontaktszűrők megfelelő használatáról vagy, akár az automata levélfolyamatok elkészítéséhez szükséges marketing automatizációs modulról. A lényeg, hogy a benned felmerülő kérdések a múlté legyenek és az oktatás után magabiztosan dolgozhass rendszerünkkel!

A további Maileon oktatás lehetőségét 50.000 Ft +ÁFA díj fejében minden meglévő és új partnerünk igénybe veheti. Szóval, ha ne adj isten új hírleveles kollégát köszöntötök soraitokban, akkor sem kell kétségbeesned. A Maileon áttekinthetőségét és az oktatások gyakorlat orientáltságát figyelembe véve legyen szó új vagy régi kollégáról, a jelentkező az oktatás végére a legfrissebb tudással felvértezve minden szükséges feladatot elvégezhet.