Referenciák

Akik már minket választottak

Az Extreme Digital sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, melynek lényege, hogy törekedjünk arra, hogy a piacon más hivatalos kereskedő, hasonló szolgáltatási feltételek mellett ne kínáljon olcsóbban termékeket. A vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverének segítségével, napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.

A társaság jogelődje, a Shopline 1999-ben alakult Bookline néven, antikvár könyvek online kereskedelmével foglalkozott, majd a klasszikus antikvár és új könyvek, zenék, filmek mellett jelenleg idegen nyelvű könyvek, műszaki, lakberendezési és drogériatermékek, sportszerek is megjelentek az időközben Shopline-ra átkeresztelt webáruház termékkínálatában. 2005 és 2009 után 2010-ben is a Shopline almárkáját, a Bookline-t választották az Év Internes Kereskedőjének.

A CVOnline az egyik piacvezető magyar álláskereső portál több mint 300000 regisztrált felhasználóval.

1997-ben, az akkori MATÁV-ban létrejött egy saját tartalmat előállító projekt, amely eredményeképpen 1998-ban elindult az [origo]. Objektív, kiegyensúlyozott, klasszikus napilapos stílusú hírforrás. Komplex portál, mely gyorsan reagál az eseményekre, tárgyilagos és napról napra kimagasló látogatószámot ér el.

Alapításának 15. évfordulójától, 2001. július 1-jétől a társaság neve Allianz Hungária Biztosító Rt.-re egészült ki. Európa első számú – és a világon is a legnagyobbak közé tartozó – biztosítócsaládjának neve, az “Allianz” 115 éves patinás márkanév. A szó magyarul szövetséget jelent. Ebben a szövetségben a társaság ügyfelei korszerű szolgáltatásokat, értékeik védelmét, befektetéseik gyarapodását, teljes körű biztosítási kínálatot, kedvező, értékarányos árakat, jogfolytonosságot és hosszú távú biztonságot találnak.

Ma a világon több millió Tanácsadónő értékesíti az Avon termékeit. A cég magyarországi leányvállalata, az Avon Cosmetics Hungary 1990-ben, a demokratikus átalakulásokat követően az elsők között érkezett az országba. Töretlen sikerét elsősorban a több ezer magyar Avon Tanácsadónőnek köszönheti.

A HVG Kiadó Zrt. fő terméke az 1979 óta működő HVG hetilap. Ezen kívül a cég több folyóiratot, időszaki kiadványt, könyvet jelentet meg, illetve internetes portálokat és mobil oldalakat üzemeltet. A különböző kiadványok és internetes szájtok tematikája szerteágazó: fő szakterületünk, a hírszolgáltatás mellett foglalkoznak például az oktatással, az informatikával, adózási és pénzügyi területekkel, több életmóddal kapcsolatos témával, vagy éppen az ingatlan- vagy autópiaccal.

A UPC Magyarország a legnagyobb hazai kábeles távközlési szolgáltató, mely egyszerre nyújt televíziós, szélessávú internetes és telefonszolgáltatásokat, hogy a hétköznapokban is a tartalmas kikapcsolódás számos lehetőségét kínálja.

A Groupama Garancia Biztosító 2009. április 1-jén a Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító fúziójával alakult meg. Közel 1,3 millió ügyfelével, 150 fiókból álló hálózatával a Groupama Garancia Biztosító a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. Az európai élvonalhoz tartozó francia Groupama Csoport háttere a nagyobb tőkeerő, a külföldi kapcsolatrendszer és a 100 éves szakmai hagyományok révén kedvező távlatokat jelent az ügyfelek, a partnerek és a munkatársak számára is.

A HurráNyaralunk.hu utazási iroda viszonteladóként számos hazai és külföldi utazásszervező cég utazását, last minute ajánlatát értékesíti, ugyanazon az áron, mintha a szervező irodánál venné meg utazását. Bejegyzett IATA utazási irodaként teljes jogú repülőjegy-értékesítési szolgáltatást végez.

Műszaki üzletlánc és szerviz az ország 100 pontján és az Interneten hatalmas raktárkészlettel, gyors kiszállítással. 2012 szeptemberében megnyitott a BestByte üzlethálózat első két, prémium kategóriás BestByte Plus üzlete Budapesten. Az áruházak főként 21. századi kialakításukkal, modern, személyre szabott szolgáltatási körükkel, tanácsadási színvonalukkal emelkednek ki a jelenlegi műszaki üzletek közül. Notebook, tablet, TV, számítástechnika, fotó, háztartási eszközök, és kiegészítők óriási raktárkészletével, professzionális notebook szakszervizzel, magasan képzett eladókkal, és kellemes hangulatú kialakítással várunk. A BestByte Plus üzletek a pesti oldalon a Váci út 19. szám alatt (a Lehel téri metrómegálló közelében) 600 nm-en, a Budai oldalon pedig az Allee bevásárlóközpontban hatalmas 2300 nm-es területen találhatók.

Az IVSZ 1991-es megalakulása óta dinamikusan fejlődik és eredményesen lép fel a hazai információs társadalom és ICT szektor közös stratégiai célkitűzései és 350 jelenlegi tagvállalatának érdekei mellett. Az IVSZ tagságának összetétele jól tükrözi vissza az ICT szektor elmúlt években tapasztalható bővülését. A kezdeti, csak informatikával foglalkozó cégekhez ugyanis évről-évre többen csatlakoznak a távközlés és az elektronika szereplői közül is. Szövetségünk ily módon egy konvergens iparágat képvisel, tagvállalataink között az ágazat minden nemzetközi kulcsszereplője és hazai nagyvállalata mellett nagy számban képviseltetik magukat a hazai mikro- és kisvállalkozások is.Az IVSZ tagvállalatai árbevételüket tekintve az iparág 80%-át reprezentálják.

Az OPTEN Kft. több évtizedes tapasztalatával és speciális céginformációs rendszereivel elősegíti a kontrollált követelésmenedzsment folyamatokat és a nemfizetésből származó veszteségek hatékony csökkentését. Cégünk folyamatos fejlesztései és innovációi kivívták számos szakmai fórum elismerését. Az OPTEN mára 2012-ben és 2013-ban is elnyerte a Business Superbands díjat.