Mi a Maileon?

A kommunikáció új dimenziója

A Maileon egy professzionális, nagy teljesítményű online hírlevél küldő rendszer, ezáltal bárhonnan elérhető és hardver beszerzést sem igényel. A rendszer megalkotásánál a legfontosabb szempontunk a rugalmas és kompromisszumot nem ismerő használat kialakítása volt. A Maileon fejlesztései mögött az XQueue GmbH email marketing területén szerzett 10 éves tudása és 700 aktív ügyfelének visszajelzéseiből szerzett tapasztalata áll. Ezt a tapasztalatot felhasználva két év alatt készült el a rendszer a mai formájában.

A rendszer legfőbb tulajdonsága, hogy mindegyik email címhez egyedi felhasználói profilt készít. Ezen profil tartalmazza a hírlevél megnyitási adatokat (megnyitás, kattintás, visszapattanás…) és a felhasználó preferenciáit (mely termékeket, ajánlatokat preferálja, milyen szavakra nyitja meg a levelet…). Ezeket az adatokat a kommunikáció során a levelek személyre szabásához is fel lehet használni.

A másik kulcsterület a levelek korlátlan személyre szabhatósága.  A Maileon rendszerén belül mind a tárgy, mind a tartalom korlátlanul és dinamikusan személyre szabható. Így a felhasználó nevén és egyéb adatbázisba felvitt értéken felül be lehet illeszteni dinamikus váltózókat is a levél tartalmába (például youtube videó vagy animáció). A tartalmak is szegmentálhatók, könnyedén beállítható hogy egy részt csak a releváns szegmens kapjon meg.

Hasonlítsa össze a Maileon szolgáltatásait más email marketing szolgáltatókéval

Tovább

Kérjen személyes termékbemutatót

Tovább

Ismerje meg a Maileon funkcióit részletesen

Tovább