Email marketing
kampánykezelés

Manapság már megengedhetetlen, hogy a hírlevél marketingünkből a maximumnál kevesebbet hozzuk ki. Ennek ellenére olykor előfordul, hogy az egyes partnerek nem tudják maximálisan kiaknázni a Maileon rendszerében rejlő lehetőségeket, mert nem áll rendelkezésükre a munkafolyamat elvégzéséhez szükséges idő, a folyamatra dedikálható kolléga vagy a megfelelő szakmai háttértudás. Nem beszélve a nélkülözhetetlen grafikai szakember vagy egy jó szövegíró fontosságáról. A teljes körű email marketing kampánykezelés kiválthatja a problémás pontokat, a Maileon profi szakembereivel pedig olyan magasságokra juthat, melyről eleddig álmodni sem mert!

Te is ebben a cipőben jársz?

Többé nem kell, hogy a felsoroltak gátat szabjanak munkádban!

Vedd igénybe email marketing kampánykezelés szolgáltatásunkat és teszünk róla, hogy számaid még inkább felpörögjenek.

Csupán a levél elkészítéséhez szükséges anyagokat kell biztosítanod számunkra – levél szövege, grafikák, linkek, adatbázis – a munka legjavát pedig majd mi megcsináljuk. Csapatunk több éves szakmai tapasztalata és partnereink elégedettsége ékes bizonyítéka rátermettségünknek. Ha igényleg, szakembereink az email marketing kampánykezelés során vállalkozásod teljes hírlevél kommunikációjára javaslatokkal szolgálnak, auditálják sablonod, javaslatokat tesznek, illetve természetesen segítenek feltárni az esetleges hibapontokat!

Kampánykezelés

Hogyan néz ki mindez?

A kampánykezelés magában foglalja egy egyedi sablon elkészítését, a szükséges adatbázisok megfelelő kezelését, a levél összerakását brief alapján és itt még nincs vége. Hisz az elkészített leveleket tesztelni is kell, a mi segítségünkkel ezen is gyorsan túl leszel, sőt a szoftver adta lehetőségeknek hála több minőségbiztosítási szempontból is megvizsgáljuk a levelet és, ha minden megfelelő, időzítjük is azt.

Neked pedig nincs más dolgod vele, csupán hátradőlni és nézni a javuló eredményeket. Ráadásul, hogy ne ez legyen a hab a tortán, ahogy korábban említettük, amennyiben nem áll rendelkezésre grafikus vagy szövegíró egy-egy brief teljes előkészítésére, abban is tudunk segíteni.

Árazás szempontjából a kampánykezelés terveid függvényében, egyedi díjszabás kialakításával történik. Árajánlatot ide kattintva tudsz kérni.