Egyéni felhasználók követése

MInden email címet egyesével követünk

A Maileon minden egy egyes felhasználóról egyedi felhasználói profilt készít. Ez a profil tartalmazza, hogy egy adott user mikor és milyen eszközökkel nyitja meg a levelet.  Dinamikusan követi,  hogy milyen kulcsszavak motiválják nyitásra vagy épp milyen kulcsszavak kerülendők a tárgy mezőben.

A felhasználó összes levelezési adata rögzül az email címhez. Ebbe beletartoznak a kapott levelek/kampányok, megnyitási adatok, viselkedési/kattintási adatok, bounce statisztikák.

Ezeket az adatokat az email kommunikáció során fel lehet használni a kiküldési idő optimalizálására, mivel lehetőség van személyenként az optimális időben és eszközre küldeni a hírlevelet. Ezen kívül a tartalmi preferenciákkal dinamikusan szegmentálható az adatbázis, és mindenki “önként” adja meg érdeklődési köreiket. Ebből a struktúrából fakadóan a rendszer kezeli a felhasználók szokásainak/preferenciáinak hirtelen változását is (például terhesség, házasság, stb.) ezáltal mind a felhasználói élményt, mind az ecommerce paramétereket folyamatosan ideális szinten tudja tartani.