Email marketing kampánykezelés

Kampánykezelés

Manapság már megengedhetetlen, hogy a hírlevél marketingünkből a maximumnál kevesebbet hozzuk ki. Ennek ellenére olykor előfordul, hogy az egyes partnerek nem tudják maximálisan kiaknázni a Maileon rendszerében rejlő lehetőségeket, mert nem áll rendelkezésükre a munkafolyamat elvégzéséhez szükséges idő, a folyamatra dedikálható kolléga vagy a megfelelő szakmai háttértudás. Nem beszélve a nélkülözhetetlen grafikai szakember vagy egy jó szövegíró fontosságáról. A teljes körű email marketing kampánykezelés kiválthatja a problémás pontokat, a Maileon profi szakembereivel pedig olyan magasságokra juthat, melyről eleddig álmodni sem mert!

Te is ebben a cipőben jársz?

Többé nem kell, hogy a felsoroltak gátat szabjanak munkádban!

Vedd igénybe email marketing kampánykezelés szolgáltatásunkat és teszünk róla, hogy számaid még inkább felpörögjenek.

Csupán a levél elkészítéséhez szükséges anyagokat kell biztosítanod számunkra – levél szövege, grafikák, linkek, adatbázis – a munka legjavát pedig majd mi megcsináljuk. Csapatunk több éves szakmai tapasztalata és partnereink elégedettsége ékes bizonyítéka rátermettségünknek. Ha igényleg, szakembereink az email marketing kampánykezelés során vállalkozásod teljes hírlevél kommunikációjára javaslatokkal szolgálnak, auditálják sablonod, javaslatokat tesznek, illetve természetesen segítenek feltárni az esetleges hibapontokat!

Hogyan néz ki mindez?

A kampánykezelés magában foglalja egy egyedi sablon elkészítését, a szükséges adatbázisok megfelelő kezelését, a levél összerakását brief alapján és itt még nincs vége. Hisz az elkészített leveleket tesztelni is kell, a mi segítségünkkel ezen is gyorsan túl leszel, sőt a szoftver adta lehetőségeknek hála több minőségbiztosítási szempontból is megvizsgáljuk a levelet és, ha minden megfelelő, időzítjük is azt.

Neked pedig nincs más dolgod vele, csupán hátradőlni és nézni a javuló eredményeket. Ráadásul, hogy ne ez legyen a hab a tortán, ahogy korábban említettük, amennyiben nem áll rendelkezésre grafikus vagy szövegíró egy-egy brief teljes előkészítésére, abban is tudunk segíteni.

Árazás szempontjából a kampánykezelés terveid függvényében, egyedi díjszabás kialakításával történik. Árajánlatot ide kattintva tudsz kérni.

Email marketing tanácsadás

Néha még a legnagyobbaknak is elkél egy kis segítség, ez nem vitás, egy másik nézőpont pedig, amiből vizsgálni tudjuk az aktuális helyzetet, mindig hasznos lehet. Főleg, ha olyan emberek nézőpontja az, akik elfogulatlanul és kizárólag szakmai szemmel elemzik céged, vállalkozásod kommunikációját. Nincs ez másként az online kommunikáció területén sem, épp ezért javasoljuk email marketing tanácsadás szolgáltatásunkat!

Legyen szó akár olyan alap kérdésekről, mint hogy milyen email stratégiát érdemes folytatnod, milyen automatizációs lehetőségek állnak rendelkezésedre, vagy akár mélyebb szintű kérdésekről, például hogyan kommunikálj feliratkozóiddal vagy hogyan szegmentáld őket.

Email marketing tanácsadás szolgáltatásunk segítségével bármilyen kérdés merüljön fel benned, találunk rá megoldást! Sőt, ha a megfelelő kérdést nem tudod, még annak megfogalmazásában is segítünk! Feltérképezzük a jelenlegi online kommunikációdat, megvizsgáljuk a hírlevelek helyét, hogyanját és mikéntjét marketing mixedben, és segítünk optimalizálni azt az alapoktól kezdve! Szakértőink segítséget nyújtanak a grafikai tervezéstől kezdve a megfelelő periodika meghatározásában, a tartalom kialakításában, a megjelenés optimalizálásában – sőt, akár az email marketing automatizációk létrehozásában is!

Elégedett Partnereink

Hogyan néz ki ez pontosan?

Tanácsadásunk keretein belül lehetőséget biztosítunk rá, hogy havi 2 vagy 4 alkalommal, 1-2 órás személyes találkozók során átbeszéljünk minden olyan pontot, amiről kérdésed vagy kételyed merülne fel. A megbeszélések során teljes koncepció alkotást viszünk végbe, megvizsgáljuk a problémákat, megkeressük rá a leghatékonyabb megoldást, ezután közösen megtervezzük és kivitelezzük azt.

A rendszeres konzultációknak hála folyamatosan felügyeletünk alatt tartjuk a futó projekteket és a szükséges kiértékelésekben is a segítségedre leszünk. Ráadásul heti 4-6 órás telefonos és email-es supportot is biztosítunk a számodra, hogy amennyiben szükséges, ne csak személyesen állhassunk rendelkezésedre.

Árazás szempontjából a terveid függvényében, egyedi díjszabás kialakításával történik.

Email marketing automatizáció

Így lesznek rekord idő alatt működő automatizmusaid

Email marketing automatizáció, marketing automatizáció építése ajánlott, ha:

  • A maximumot szeretnéd kihozni email marketingedből, de úgy érzed kimaxoltad a Maileon által kínált lehetőségeket?
  • Szeretnéd új szintre léptetni kommunikációd, de nincs időd, energiád rá, hogy terveket dolgozz ki, nem beszélve azok megvalósításáról?
  • Vagy csupán szeretnél kevesebbet energiát fektetni hírleveleidbe az eredmények csökkenése nélkül?
  • Az általánosan használt leveleiden kívül szeretnél komolyabb levélfolyamokban is gondolkodni?

A lehetőség adott!

Marketing automatizáció építés: a Maileon Marketing Automatizációs moduljának segítségével lehetőségek egész tárháza nyílik meg előtted, hogy automatikusan működő levélfolyamokat hozhass létre, úgynevezett email marketing automatizáció segítségével. Legyen szó akár egy üdvözlő automatizmusról, akár edukálásról vagy kosárelhagyóid felkereséséről, rendszerünk és kollégáink segítségével megoldjuk, hogy többet ne kelljen ezekkel foglalkoznod és a leveleid maguktól életre kelljenek.

Akár csak a kampánykezelési szolgáltatásunknál, itt is csupán a szükséges információkat kell biztosítanod számunkra az automatizmus megfelelő logikai felépítéséhez és már hátra is dőlhetsz, a többit elvégezzük helyetted!

Emeld hírlevél kommunikációdat a következő szintre!

Keress minket bizalommal, mondd el ötleteid vagy kérj segítséget azok megvalósításában és mi megnyitjuk a kaput előtted az email marketing végeláthatatlan tárházának világába.

“Mindenféle automatizációban segítenek a fiúk, trigger kampányokban, üdvözlő folyam kialakításban. Nagyon sokat segítenek kampányötletelésben. Alapvetően átnézzük azt, hogy vásárlók hogyan viselkedtek az elmúlt időszakban és azok alapján építünk fel kampányokat.”

Sz. Petra – BioTechUSA

Hogyan működik mindez?

A levelek tartalmának elkészítése ugyanúgy megy, mint egy normál eDM kampány esetében, viszont emellé szisztematikusan építünk egy olyan logikai keretrendszert melynek segítségével elérheted kívánt céljaid. Egyszerűbb és gyorsabb kommunikációt folytathatsz vásárlóiddal-regisztrálóiddal, növelheted kosárelhagyóid befejezett vásárlásainak számát, oktató vagy blog jelleggel indíthatsz önműködő levélfolyamokat vagy akár indíthatsz adatbázisod inaktív felhasználóinak egy reaktiváló kampányt, melynek segítségével bővülhet aktív kontaktjaidnak száma. És ez csupán néhány példa volt a sok közül!

Mit tartalmaz a szolgáltatás és pontosan mennyibe kerül?

Az, hogy pontosan mit tartalmaz az automatizmus építés az rendkívül összetett, ugyanis függ attól, hogy milyen típusú automatizmusban gondolkozol, az üzenetedet hány levélen keresztül szeretnéd kommunikálni, illetve, hogy a levelek elkészítését is ránk bízod-e, vagy azt esetleg szeretnéd Te megvalósítani.

Éppen ebből kifolyólag azt javasoljuk, hogy ide kattintva jelezd nekünk igényedet önműködő, automatikus levélfolyam elkészítéséről, majd ezt követően megbeszéljük, hogy pontosan miként lenne a legideálisabb létrehozni az automatizmusodat.

Mi pedig ezt követően fogonk tudni Neked pontosabb árat mondani, hiszen ekkor fogjuk látni, hogy mit is szeretnél megvalósítani. Tehát első lépésként kattints ide és jelezd felénk, hogy mit szeretnél megvalósítani.

Maileon rendszeroktatás

A Maileon kialakítása és fejlesztése során igen nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy felülete minden használója számára könnyen átlátható és egyszerű legyen, segítve ezzel is a hatékony munkavégzést a hírlevelek elkészítése során. A fent említett törekvések célt értek és egy jól kezelhető e-mail marketing szoftver felületet sikerült – német kollégáinkkal karöltve – alkotnunk, ugyanakkor az emberi kompetenciák közti különbséget sem veszíthettük szem elől.

Mivel mindenki – szakmai tapasztalatától függően – más-más tudással bír, emiatt fontos számunkra, hogy ne csak magát a szoftver használatának lehetőségét adjuk meg. Így döntöttünk amellett, hogy lehetőséget biztosítsunk számotokra olyan rendszeroktatások igénybevételére, ahol az optimális létszám végett maximum 4-5 fő részvételével minden szükséges pontot érintve átvesszük veled a rendszer használatát.

Az anyag kiválasztásánál prioritásban előnyt élveznek azok a témák, melyek kifejezetten a Te és céged iparági célkitűzéseit és az email marketinget közösen helyezik kontextusba. A rendszeroktatás során két-három óra leforgása alatt megmutatunk minden olyan trükköt, amivel még hatékonyabbá teheted az általános munkafolyamatokat, legyél akár kezdő, akár beavatott felhasználója rendszerünknek és az email marketingnek.

Az eddig kapott visszajelzések és tapasztalatok alapján büszkén mondhatjuk, oktatásunkról nem fogsz ”üres kézzel távozni”, hisz olyan ismeretekkel gazdagítunk melyek segítségével ami eddig kihívás volt, ezután a napi rutin részét fogja számodra képezni.

Leveleid játszi könnyedséggel állítod össze, és nem fog problémát okozni, ha olyat hallasz ami eddig „kínai” volt számodra. Az oktatáson résztvevők esetleges tudásszintbeli különbsége sem okozhat problémát, hisz az oktatáson szükség szerint végigveszünk minden menüpontot, legyen szó akár a kontakt életciklusról, a kontaktszűrők megfelelő használatáról vagy, akár az automata levélfolyamatok elkészítéséhez szükséges marketing automatizációs modulról. A lényeg, hogy a benned felmerülő kérdések a múlté legyenek és az oktatás után magabiztosan dolgozhass rendszerünkkel!

A további Maileon oktatás lehetőségét 50.000 Ft +ÁFA díj fejében minden meglévő és új partnerünk igénybe veheti. Szóval, ha ne adj isten új hírleveles kollégát köszöntötök soraitokban, akkor sem kell kétségbeesned. A Maileon áttekinthetőségét és az oktatások gyakorlat orientáltságát figyelembe véve legyen szó új vagy régi kollégáról, a jelentkező az oktatás végére a legfrissebb tudással felvértezve minden szükséges feladatot elvégezhet.

Maileon sablon tervezés

Sablon készítés

A Maileon rendszerének egyik fő sajátossága a „Drag and Drop” elven működő levélszerkesztő, melynek használata igen egyszerű és átlátható.

Segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetsz személyre szabott leveleket, ugyanakkor gyakori eset, hogy egy bizonyos kampányodnál ugyanazt a levélsémát többször is használnod kell. Hogy ne kelljen másolással és újraszerkesztéssel töltened az idődet, igyekeztünk felkészülni erre az esetre is és egy olyan megoldást biztosítani, ami ágazattól függetlenül minden partnerünknek, így Neked is a segítségedre lehet.

 

Ez pedig nem más, mint a sablonkészítés lehetősége.

Hogy mit takar a sablon készítés pontosan?

Egyszerű. Neked nincs más dolgod, csak megtervezned milyen fix sablonelemekre, grafikai designra van szükséged azon leveleidben melyek általában ugyanazon sémára, kinézetre épülnek. Ezután elküldened számunkra 600 pixel szélesen, .psd formátumban és mi elkészítjük számodra azt, amilyen levelet megálmodtál, amit ezután bármikor – akár egészben, akár részeiben is – használni tudsz leveleid szerkesztése során.

Sőt! Ha nem rendelkezel saját grafikussal, esetleg csak hiányzik egy kreatív ötlet, honnan is indulj el a tökéletes sablon felé, ebben is segíthetünk.

Vannak olyan előre elkészített és tesztelt alap sablonjaink melyeket már élesben, más-más iparágakban is kipróbáltunk. Szükség esetén ezek kiváló kiindulási alapot nyújthatnak számodra, hogy megtaláld a számodra tökéletes sablontervet, ami különösen fontos, hisz ezzel nem csak a rendszer nyújtotta lehetőségeket aknázod ki, de a leveleid elkészítésére szánt időt és energiát is jobban szétoszthatod.

Persze előfordulhat, hogy ez nem elegendő és külső segítséget vennél igénybe a tervezési folyamathoz. Természetesen ez sem jelent problémát, hisz számunkra csak a lényeg, hogy a megfelelő formátumban és méretben kapjuk meg az anyagot a sablon leprogramozásához.

Mennyibe kerül?

A programozói díj ezeknek a sablonoknak az elkészítésekor 50.000 Ft +ÁFA, és amennyiben más külső szakember bevonása helyett azt szeretnéd, hogy a levélsablonod elkészítését is olyan végezze, aki napi szinten ezzel foglalkozik és több száz ilyen sablon elkészítése van a háta mögött, ez sem okoz problémát. További 35.000 Ft +ÁFA díjért cserébe ezt a terhet is levesszük a válladról és a te ötleteid és a mi szakértelmünk segítségével megvalósítjuk azt, amiben korábban gondolkodni se mertél.