Email marketing
automatizáció

Így lesznek rekord idő alatt működő automatizmusaid

Email marketing automatizáció, marketing automatizáció építése ajánlott, ha:

  • A maximumot szeretnéd kihozni email marketingedből, de úgy érzed kimaxoltad a Maileon által kínált lehetőségeket?
  • Szeretnéd új szintre léptetni kommunikációd, de nincs időd, energiád rá, hogy terveket dolgozz ki, nem beszélve azok megvalósításáról?
  • Vagy csupán szeretnél kevesebbet energiát fektetni hírleveleidbe az eredmények csökkenése nélkül?
  • Az általánosan használt leveleiden kívül szeretnél komolyabb levélfolyamokban is gondolkodni?

A lehetőség adott!

Marketing automatizáció építés: a Maileon Marketing Automatizációs moduljának segítségével lehetőségek egész tárháza nyílik meg előtted, hogy automatikusan működő levélfolyamokat hozhass létre, úgynevezett email marketing automatizáció segítségével. Legyen szó akár egy üdvözlő automatizmusról, akár edukálásról vagy kosárelhagyóid felkereséséről, rendszerünk és kollégáink segítségével megoldjuk, hogy többet ne kelljen ezekkel foglalkoznod és a leveleid maguktól életre kelljenek.

Akár csak a kampánykezelési szolgáltatásunknál, itt is csupán a szükséges információkat kell biztosítanod számunkra az automatizmus megfelelő logikai felépítéséhez és már hátra is dőlhetsz, a többit elvégezzük helyetted!

Emeld hírlevél kommunikációdat a következő szintre!

“Mindenféle automatizációban segítenek a fiúk, trigger kampányokban, üdvözlő folyam kialakításban. Nagyon sokat segítenek kampányötletelésben. Alapvetően átnézzük azt, hogy vásárlók hogyan viselkedtek az elmúlt időszakban és azok alapján építünk fel kampányokat.”

Sz. Petra – BioTechUSA

Hogyan működik mindez?

A levelek tartalmának elkészítése ugyanúgy megy, mint egy normál eDM kampány esetében, viszont emellé szisztematikusan építünk egy olyan logikai keretrendszert melynek segítségével elérheted kívánt céljaid. Egyszerűbb és gyorsabb kommunikációt folytathatsz vásárlóiddal-regisztrálóiddal, növelheted kosárelhagyóid befejezett vásárlásainak számát, oktató vagy blog jelleggel indíthatsz önműködő levélfolyamokat vagy akár indíthatsz adatbázisod inaktív felhasználóinak egy reaktiváló kampányt, melynek segítségével bővülhet aktív kontaktjaidnak száma. És ez csupán néhány példa volt a sok közül!

Mit tartalmaz a szolgáltatás és pontosan mennyibe kerül?

Az, hogy pontosan mit tartalmaz az automatizmus építés az rendkívül összetett, ugyanis függ attól, hogy milyen típusú automatizmusban gondolkozol, az üzenetedet hány levélen keresztül szeretnéd kommunikálni, illetve, hogy a levelek elkészítését is ránk bízod-e, vagy azt esetleg szeretnéd Te megvalósítani.

Éppen ebből kifolyólag azt javasoljuk, hogy ide kattintva jelezd nekünk igényedet önműködő, automatikus levélfolyam elkészítéséről, majd ezt követően megbeszéljük, hogy pontosan miként lenne a legideálisabb létrehozni az automatizmusodat.

Mi pedig ezt követően fogonk tudni Neked pontosabb árat mondani, hiszen ekkor fogjuk látni, hogy mit is szeretnél megvalósítani. Tehát első lépésként kattints ide és jelezd felénk, hogy mit szeretnél megvalósítani.

Keress minket bizalommal, mondd el ötleteid vagy kérj segítséget azok megvalósításában és mi megnyitjuk a kaput előtted az email marketing végeláthatatlan tárházának világába.