Maileon
Email Marketing Audit

Email Marketing Audit

100 magyar webshop kiértékelése alapján

Miről is szól ez az Audit?

A 2017-es évet azzal kezdtük a Maileon-nál, hogy feliratkoztunk több magyar webshop hírlevelére is abból a célból, hogy leellenőrizzük a gyakorlatban vajon, hogy kommunikálnak az egyes webáruhazak hírlevél feliratkozottjaikkal, illetve mennyire használják ki az email marketing világában rejlő lehetőségeket.

Miért éri meg letöltened?

Az Email Marketing Auditunk elkészítésekor pontosan azokat az alapvetéseket vettük figyelembe és értékeltük – száz különböző webshopot érintően -, amik meghatározóak abban a folyamatban, amin email marketing kommunikációjuk sikeressége múlik.

  • Feliratkozási fázis 61%
  • Üdvözlési szakasz 49%
  • Levél előnézete, feladó mezők 54%
  • Hírlevél tartalmával kapcsolatos információk 50%
  • Kosárelhagyás 7%

Eredmények

Az értékelési szakaszt öt különböző alrészre bontottuk és ezeket külön-külön elemeztük ki. Az egyes részeknél nem csak az audit közben szerzett tapasztalatainkat, véleményeinket írtuk le, hanem további tanácsokat is megfogalmaztunk, annak érdekében, hogy a webshop üzemeltetők – okulva a gyakorlati tapasztalaton alapuló esettanulmányunkból – a legtöbbet ki tudják hozni az email marketingjükből.

Érdekel, hogy mennyire használják ki a magyar webshopok az email-ben rejlő lehetőségeket?

Töltsd le auditunkat, hogy megtudd melyek azok a területek, amelyeket nagyrészt senki sem használ ki, pedig temérdek lehetőséget biztosít egy webshop számára.

Hová küldhetjük az ingyenes auditot?

Add meg a neved és email címed és egyből küldjük számodra az Email Marketing Auditunkat

Az audit letöltésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat

Szeretnéd, hogy a Te webshopodat is kielemezzük teljesen ingyenesen?

Kíváncsi vagy, hogy vajon mennyire használod ki az email marketingben rejlő lehetőségeket?

Esetleg szeretnéd, hogyha valaki megmutatná, hogy mik azok a területek amelyekre nagyobb hangsúlyt kellene fektetened, hogy az üzeneted több vásárlódhoz is eljusson?

A több szakaszból felépülő auditunk pontosan rámutat azokra a pontokra, amelyekben jelenleg fejlődnie kell a vállalkozásodnak. Legyen az a feliratkozók gyűjtése, a hatékonyabb kommunikáció kialakítása, vagy akár a még nem vásárolt ügyfeleid utánkövetése.

Az audit egyértelműen rávilágít azokra a részletekre, amelyekre Neked is figyelned kell, hogy sikeres legyen az online kommunikációd!

Igényelj ingyenes elemzést

Töltsd ki az űrlapot, hogy kiértékelhessük a webshopodat!Az űrlap kitöltésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat