AddressCheck

Egyszerű megoldás a kézbesíthetőség javítására

Gyakori tévhit manapság az a felvetés, hogy a sikeres email marketing legfontosabb eleme a jól megszerkesztett hírlevél és egy hatalmas adatbázis telis-tele email címekkel. Valóban mindkettő fontos tud lenni abban, hogy a tervezett kattintási arányod és konverziód teljesítve legyen, de a várt eredményeid eléréséhez ennyi távolról sem elég.

Erre való a 0. lépés: az AddressCheck!

Az igazi sikerek elérésében még fontosabb megfelelned egy olyan alapelvárásnak, melyre eddig még nem is biztos, hogy gondoltál, ez pedig a kézbesíthetőség, a visszapattanás és a spamek, spam-trapek preventív kezelése. Hogyan segíthetünk neked ebben?

A Maileon AddressCheck szolgáltatásának köszönhetően lehetőséged van email adatbázisod tömeges tisztítására.

Kommunikálj hatékonyabban a meglévő címeidre

Miért jó ez számodra?

Az adatbázis tisztítás első kiküldés előtti elvégzésével biztosíthatod hibás vagy nem létező címeid kiszűrését. A Maileon AddressCheck szolgáltatása 95%-kal képes javítani a visszapattanási vagy bounce rátád, ezzel segítve leveleid elsődleges fiókba való kerülését.
Szintaktikai ellenőrzést végez, mely során megvizsgálja a program, hogy a kukac(@) és a pont(.) a neki szánt helyen van-e a vizsgált email címben. Valamint ellenőrzi azt is szerepel-e elütésként nem megfelelő karakter, például vessző, ékezetes betű vagy speciális karakter az adott címben.
A szintaktikai ellenőrzéssel pedig még nincs vége a vizsgálatnak, hisz ezután szimulált email kiküldést indít címeid felé, és tizenkilenc különböző ponton megvizsgálja azokat. A vizsgálati pontok érintik többek között a Mail Server elérhetőségét, az email Domain létezését, a visszapattanási kockázatot, illetve az előtag ellenőrzést is.

Vagyis elmondhatjuk, hogy teljes körű vizsgálatot nyújt az adatbázisodban szereplő email címek ellenőrzésében.

Sőt, a teljes adatbázist (méretétől függően) maximum 24 óra alatt leellenőrizzük számodra, majd visszaküldjük azt a kapott eredményekkel kiegészítve, aminek hála realizálhatod terveid és meg is kezdheted kommunikációdat egy olyan adatbázisra, melynek felhasználóival ténylegesen számolhatsz!

Amennyiben további kérdéseid lennének AddressCheck szolgáltatásunkat illetően, keress minket bizalommal és állunk rendelkezésedre. Kérj árajánlatot, ígérjük nem bánod meg!

Partnereink, akik már letisztították az adatbázisukat
és azóta is hatékonyabban kommunikálnak